2014 raptor 700 temp light - Yamaha ATV Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 06-09-2019, 12:32 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
2014 raptor 700 temp light

I've only had my quad for a short while, had it out 5 or 6 times. been to 2 OXCR races. Yesterdays race, the temp light came on before half way around the first lap. took it easy on it and tried to get air flow, while watching if the light would go out. I went another lap, before stopping at the truck to try and see if I could fix it. didn't see any blown fuses, have never seen any puddles under it from leaks or signs of leaks. when I stopped, the fan was not on. I will have to get my test light and stuff from work on Monday before I can check the fan out.
Any thoughts on what I should check first, figure I'll use the power probe to see if the fan will spin with good power and ground. If that doesn't do it, not sure where to find a wiring diagram to figure it out.
wildchids is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-11-2019, 10:08 AM
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: southern oregon
Posts: 1,822
Garage
check the sending units as well as the fan
cory52000 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha ATV Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome